Фестивалът за независими артисти ОРИK дава шанс на млади професионални музиканти

ORIC festival 2017Фестивалът за независими артисти ОРИK ще събере над 120 млади професионални музиканти на 29-ти и 30-ти септември и 1-ви октомври пред Паметника на съветската армия в София. Зрителите ще чуят групи като: Jeremy?, Funky Miracle, Ogi23, RDMK, Миленита, Тома, MIRY, NU/ANCE, Bears and Hunters и десетки други. На сцената на тридневния фестивал ще се качат и няколко студентски и ученически банди, за които това ще е първият досег до многохилядна аудитория.

Водещите на ОРИК 2017 са актьорите Ованес Торосян и Петко Венелинов, известни с десетките си роли в киното и театъра. Те ще зареждат аудиторията допълнително с младежкия си дух и позитивна енергия.

Фестивалът се провежда под патронажа на кмета на град София г-жа Йорданка Фандъкова и с подкрепата на Софийска община.

Най-големите фенове на бандите ще има достъп зад сцената, където ще могат да се снимат с любимите си групи, да си вземат автограф и мърчандайз. Посетителите на ОРИК ще могат да се насладят и на страхотните произведения на десетки творци, които ще излагат творбите си на специално отредени за целта шатри.

Освен музика, ще се леят студена бира и свежи коктейли, а на топъл бар ще се предлагат различни вкусни деликатеси. Храната и напитките ще са в изобилие, така че да не ви се иска да напуснете площада през целия уикенд.

Не пропускайте шанса да изпратите лятото със стойностна музика и да се заредите със силно положителната енергия на ОРИК.

Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.