Условия за ползване

1. Авторски права

Всички елементи на, Artleksikon.bg, в това число неговия дизайн, софтуер, бази данни, представляват обект на авторско право и са притежание на собствениците на Artleksikon.bg.
Екипът на Artleksikon.bg не носи отговорност за вреди или наранявания, възникнали вследствие на достъпа или невъзможността за достъп до тази страница или вследствие предоверяването на доставената в нея информация.

Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на собствениците на Artleksikon.bg или точното цитиране на източника.

Отговорност за съдържанието на всеки конкретен материал носи неговият автор. Материалите са собственост на авторите им.

Връзките с други сайтове се предоставят за улеснение.

2. Потребители

Достъпът до информацията е безплатен.

Всеки потребител има правото да използва услугите на сайта единствено за лични/нетърговски цели, като се съгласява, че информацията, публикувана на сайтa Artleksikon.bg не може да бъде причина за предявяване на негови искове към  Artleksikon.bg и неговите собственици.

При добавяне на мнение/коментар или въпрос/отговор в сайта, всеки потребител се съгласява да спазва добрия тон, да не публикува цинични или обидни изказвания, да не подтиква към насилие, омраза или каквито и да е действия, противоречащи на законовите и морални норми, както и да не използва медията за разпространение на рекламни и спам съобщения.  Artleksikon.bg и неговите собственици не носят отговорност за изразените от всеки потребител мнения при искове от трети страни.