Три представлвния по 5 лв. в Сатирата през ФЕВРУАРИ

BellaDonnaНай-запалените почитатели на Мелпомена ще могат да се насладят на поредният „ТЕАТРАЛЕН УИКЕНД В САТИРИЧНИЯ ТЕАТЪР” през месец ФЕВРУАРИ.

Зрителите ще имат възможност да гледат три комедии в три последователни вечери срещу три билета на обща стойност 15 лева. Това са комедиите:

BELLA DONNA – 10.02. (петък)

Какъв е срокът на годност на мъжете и какво се случва след като той изтече? Това ще разберем в криминалната комедия „Bella Donna” с участието на Нона Йотова, Кирил Ефремов, Милена Аврамова, Роберт Янакиев.

ЗЛОПОЛУЧНО КРИМИНАЛЕ – 11.02. (събота)

По време на представление може да се обърка всичко – от преждевременно вдигнатата завеса до поредицата сценични гафове, които актьорите и техническите служби самоотвержено се опитват да прикрият. В поредицата комедийни ситуации ще видим Мартин Каров, Стефан Щерев-Чечо, Полин Лалова, Тодор Близнаков и другите звезди на Сатирата.

ЛЪЖЦИ ПО НЕВОЛЯ – 12.02. (неделя)

Точно на Бъдни вечер полицаите Гобъл и Блънт – в ролите ще видим Николай Урумов и Михаил Сървански, са натоварени със сложната задача да съобщят на възрастна семейна двойка, че дъщеря им е загинала в катастрофа…Като всяка коледна история и тази в майсторски написания фарс на Антъни Нийлсън настроението е приповдигнато, а краят е щастлив. В ролите ще видим още Мария Статулова, Мартина Вачкова, Александра Сърчаджиева.

НАЧАЛНИЯТ ЧАС НА СПЕКТАКЛИТЕ В САТИРИЧНИЯ ТЕАТЪР Е 19:30.

ОЧАКВАМЕ ВИ!

Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.