Топ коафьорът Вили Боршукова с актуалните тенденции в официалните прически

Tendentzii_MAGAMAВ средата на май в салон „Магама” на Хан Аспарух 7, топ коафьорът Вили Боршукова и Пламен Джулио представиха тенденциите в официалните прически и специални предложения за абитуриентите. Върху косите на шест модела – два мъжки и четири женски, сред които един абитуриент и „Мисис България Глоуб” Мариана Маринова – професионалистите от „Магама” демонстрираха актуалните трендове и цветове за специалното събитие. Фризурата за бала при дамите е добре да бъде съобразена както с тоалета, така и с формата на лицето и дължината на косата. Заради разнообразието от модели, нюанси и дължини на рокли и официални дрехи, коафьорите представиха няколко визии за различните дължини коса.

Първото предложение за бала е ниско позициониран испански кок, който събира цялата коса в центъра на тила или e разположен асиметрично в ляво или в дясно. Той е подходящ за рокля с гол гръб. Визията е семпла и прибрана и има възможност да я завършите с шикозни аксесоари за коса като фини фуркети с малки камъчета, които да придадат повече разкош на прическата.Tendentzii_MAGAMA (5)

Второто предложение е спортно-елегантен винтидж кок за момичета с по-дълга коса. Тя може да се постигне и с професионални удължения от Great Lengths, които са с високо качество и не се вижда как и къде са закрепени допълнителните кичури. За по-нежна визия на кока, той е с леки кичури, оставени в предната част на главата. Кокът може да се носи и в ежедневието, а за бала отново да го допълните с фуркети с камъчета или по-големи шноли, богато инкрустирани с камъни.

Tendentzii_MAGAMA (9) (1)

Третият актуален модел за бала е романтична визия с букли тип „барби”. За коси, които не са достатъчно дълги и плътни, Вили Боршукова представи тип полуперука, с която се постига желаната дължина на косата. Тя е удобна, лесна за употреба и се поддава на всякакъв тип третиране. Важно е да се избере подходящият цвят, за да се прелива с естествения тон на косата.Tendentzii_MAGAMA (10)

За смелите момичета, които не се страхуват да експериментират е прическата „морски вълни” в синьо-сиви нюанси, която е нежна и в същото време изключително открояваща се. Тя е полуприбрана от едната страна и се носи в комбинация с черно червило и морски тонове, които допълват излъчване тип „ледена кралица”.

За дамите, които залагат на късата коса актуалният цвят сьомга ще бъде най-подходящ, а прическа в стил „морски бриз” ще им придаде свежо излъчване. В цветовете се запазва и топлата гама на русо с леки розовеещи нюанси. При брюнетките се залага на по-светлите кафяви нюанси като капучино или лате – ефектът е нежна текстура и видима плътност на косата. За по-смелите дами се препоръчват и нестандартни кичури в лилаво, тюркоаз, праскова, розово, корал, оранжево, синьо.

Tendentzii_MAGAMA (16)При мъжете на бала тази година за предпочитане е по-спорната, кежуъл визия за сметка на строгото, класическо излъчване. Водещата тенденция са дискънектните подстрижки с дълга коса в горната част на главата и силно филирана в долната част. За тази визия е характерно, че няма преливане на дължините. Коафьорът Пламен Джулио показа два модела в актуалния тренд, като единият е силно изтънен, почти бръснат в долната част на главата, а другият преминава от късо към дълго и е в актуалното сребро. Този цвят се постига трудно и на два етапа – първо се изтегля естественият пигмент и след това се слага боя, която да покрие изцяло косата. Tendentzii_MAGAMA (18)Горната част е в стил „морски бриз”, лека и свободна, който позволява тя да се носи по различен начин – къдрава, права и на различни страни. Новост в прическите са цветни кичури като акцент във визията. Руси, зеленикави, сини – те раздвижват прическата и привличат погледа към смелите представители на силния пол. Брадите продължават да бъдат модерни и така желани от мъжете. Най-важното при тях обаче е да бъдат добре поддържани и хидратирани с качествени продукти. Абсолютният хит при цветовете са „сребърните коси”. Важно е, да се знае, че това е професионален цвят, който се постига трудно, защото косата се изсветлява до максимум и трябва да бъде направено професионално, за да не се повреди кутикула на косъма.

Във връзка с предстоящите балове Вили Боршукова и коафьорите от салон „Магама” съветват да се доверите на професионалисти, незавизимо каква визия ще изберете. Това ви гарантира, че вашата специална, празнична прическа няма да се разпадне още в първите минути на купона.

Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.