Пътуващата изложба „Нови 101 отбивки” в НДК между 24 и 29 май

Novi_101_otbivki_cover„Нови 101 отбивки” (ИК „Сиела”) на Иван Михалев и Елина Цанкова излезе от печат преди месец и оттогава не слиза от първите места в класациите на родните книжарници. Премиерата в галерия Credo Bonum в края на миналия месец бе съпроводена от пътуваща изложба, която може да се види и в НДК от 24 до 29 май.

Продължението на втората най-продавана книга у нас за 2015 г. – „101 отбивки”, ще бъде представено и по време на тазгодишния Пролетен базар на книгата в НДК. На 28 май от 12:00 часа на сцена ляв полуетаж в НДК хитовия пътеводител ще бъде представен за втори път на българския читател. Съпътстващата изложба се състои от 44 смайващи фотографии от прелестни места из цяла България – всички те, описани и публикувани в „Нови 101 отбивки” на Михалев и Цанкова.
Очаква се пътуващата фотоизложба скоро да поеме из цялата страната – амбицията на организаторите е изложбата да обиколи колкото е възможно повече места в България. Повече информация относно следващите спирки на пътуващата изложбата ще бъде обявена на фейсбук страницата Отбивки.
Представянето на „Нови 101 отбивки” и съпровождащата го фотоизложба са част от културната програма на предстоящия Пролетен базар на книгата, който ще се проведе от 24 до 29 май в НДК.

Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.