Представиха тенденциите в прическите за пролет-лято 2015

MAGAMA&LIPSTIK_Tendentzii 2015 (6)

Фото: Антон Марков / От игла до конец

Салони „Магама” и „Липстик” отбелязаха старта на професионалното си партньорство с коафьорско рок шоу на ул. „Нишава”, в близост до Южния парк. Атрактивното събитие представи актуални тенденции за пролет-лято 2015. Моделите, които представиха прическите се появиха на мотори и направиха стрийт дефиле пред салон „Липстик”.

Харесайте страницата ни във Фейсбук

 

Актуално за прическите на сезон пролет – лято 2015 е многообразието от нюанси  в една прическа. Цветовете са агресивни в червени тонове и преливащи от лилаво, циклама, розово и цвят на сьомга до карамел, оранжево и лешник. Актуално и ново в косите са ярките цветове с ефект на прозрачност. В показаните модели топ коафьорите бяха вкарали и много цветни кичури в различни нюанси на лилавото, които придават сексапил и женственост на дамите. На мода са екстравагантните фризури с обем – силно тупирани и в бунтарски дух. Модерни са и косите, прибрани на една страна и оформени в небрежни букли. Дължините са от много къси до силно издължени с екстеншъни, а асиметричните форми подчертават лицето и вкарват модерно излъчване.

Гримът, който представиха стилистите  беше силен, екстравагантен и в унисон с рок излъчването на събитието. Очите са силно гримирани в тъмни цветове, с допълнителни мигли и силно подчертани скули и устни с огнени тонове.

MAGAMA&LIPSTIK_Tendentzii 2015 (16)

Фото: Антон Марков / От игла до конец
Десислава Коцева и Вили Боршукова

Ето какво сподели за партньорството с топ коафьора Вили Боршукова адвокат Десислава Коцева – собственик на „Липстик”: „Партньорството ни е свързано с новите методи за поставяне на коси и тенденциите при екстеншъните, тъй като „Магама” са водещи в удължаването на коси. Салонът ми е хоби, а името му „Липстик” е ключово, защото за нас червилото е най-важният елемент във визията на всяка жена и тя не трябва да излиза навън без да е подчертала устните си.” Тя споделя още, че с Вили Боршукова са работили година заедно и коректността им една към друга ги кара да разширят партньорството си и в друга насока.

Сред гостите, които уважиха събитието бяха проф. Любомир Стойков, дизайнерката Веселка Крачунова, Капка Амзина, Румяна Маринова, Стела Радославова, фолк певицата Бони, Мадлен Иванова, Меги Савова, както и близки приятели и познати – почитатели на салоните. Българската лекоатлетка и състезател по бикини фитнес Мерлин Арно беше топ моделът на шоуто.  Сред момичетата, които представиха прическите бяха и Мартина Попова и Мария Петракова – носителки на титлите „Лейди България” за 2014 и 2015 г.

Вижте още снимки от събитието тук

Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.