Над 2500 човека са посетили най-голямото сватбено изложение в България

Modelite i Hristo Chuchev

Фото: Хайлайф/От игла до конец

Най-голямото сватбено изложение в страната BALKANICA WEDDING & HONEYMOON EXPO 2017, което се състоя на 21 и 22 януари в елегантната „Бална зала” и зала „Средец“ на SOFIA HOTEL BALKAN премина при голям успех. По информация на оρганизаторите ЕКСПОЛАЙН ООД – Анета Пени и Ирини Батзака – над 2500 човека са посетили изложението, сред които е имало предимно бъдещи младоженци, както и техните семейства. Всички те са имали изключителната възможност да получат в рамките на един уикенд обширна информация, касаеща организацията на сватбеното тържество.

В изложението са участвали 68 фирми, които покриват всички сфери от сватбения бранш: булчинска мода, аксесоари, цветя и покани, сватбени агенции, видео и фото услуги, фойерверки и пиротехника, ресторанти, хотели и локации за провеждане на сватбеното тържество, бижутерия, туристически агенции с предложения за меден месец. В рамките на изложението посетителите са имали възможност да се срещнали лично с професионалистите, да намерят много отговори на въпросите си, да почерпят идеи и съвети, както и да се възползват от големите отстъпки на изложителите.

Moment ot izlojenieto

Фото: Хайлайф/От игла до конец

В първия ден на изложението в зала „Средец“ организаторите бяха подготвили за посетителите атрактивно ревю на булчински рокли, в което участваха фирми изложители: „Мели-М“ с дизайнер Марияна Викиева, Hristo Chuchev Design с дизайнер Христо Чучев, Love Bridal London, Le Grand Jour, Alegra с дизайнер Радостина Илиева, модна къща „Одета“, Ирина Сардарева – къща на шапките и Paloma Fashion с дизайнер Поля Кинова. Тоалетите бяха атрактивно представени от Гери Дончева, Атина Хариту и балет „Фейм“ с хореограф Венцислава Станковска. През целия ден преди ревюто имаше открита сцена с демонстрации на грим и прически. След ревюто Анета Пени, в качеството си на организатор, връчи и специалната награда на сп. „Сватба“ за „Звездна сватба на годината“. Отличието спечели сватбата на Енджи Касабие, диетоложката на звездите, а наградата от нейно име получи Наско Лазаров.

Част от парите, събрани от входните билети за изложението, са предвидени за деца в риск от 3 до 18 години от фондация „Пинк“ – „Розовата фондация“/Pink Fondation – pinkfoundation.bg/, която работи на територията на Трън, Пещера и Перник. Организаторите за първа година предоставиха и щанд, на който се продаваха сватбени аксесоари, изработени от децата в арт работилницата към фондацията.

Всички посетители на изложението участваха и в тoмболата, в която организаторите раздадоха над 20 атрактивни награди. Имената на всички победители ще бъдат обявени на сайта на изложението www.balkanicaexpo.com.

Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.