Мария Илиева омагьоса зрителите в Летния театър на Варна

Maria Ilieva 2 - fotograf Ivaylo Kostadinov, koncert, Varna

Фотограф: Ивайло

На 11.08., кралицата на българската поп музика зарадва феновете си във Варна с голям концерт в Летния театър. С много любов от над 2000 души бяха посрещнати най-големите ѝ хитове и премиерата на най-новия ѝ сингъл Mi Amor. Последваха и три биса, а обменът на музика и енергия се усещаше във въздуха.

На сцената с Мария Илиева бяха едни от най-големите български музиканти – Георги Янев (музикален директор на проекта; китара), Мартин Ташев (тромпет и вокали), Младен Димитров – Mr Moon (програминг, синтезатор и перкусии), Милен Кукошаров (клавишни) и Васил Вутев (барабани).

Концерта откриха младите и талантливи музиканти NADI и Иван Тишев, а малко след тях на сцената излязоха Мария и музикантите ѝ и дадоха началото на близо двучасово вълшебство. Певицата смени два тоалета, а по време на кратка интермедия градуса на сцената повиши танцьорката Зени.

Големият подарък за варненци беше премиерата на новия сингъл на Мария Илиева Mi Amor. Певицата го изпълни за пръв път на живо именно в любимия ѝ град Варна. Песента е дело на Da BeatFreakz – мултиплатинени американски продуценти, работили с Sean Paul, Elie Goulding, Mat Pokora, Kat DeLuna и мн. други, и по реакцията на публиката обещава да се превърне в безспорен хит.

Предстоят снимки на видеото към Mi Amor, а премиерата на песента ще бъде в началото на септември. Дотогава програмата на Мария е наситена с клубни участия по морето, а завръщането ѝ в София е с грандиозно музикално шоу на открито на 26 август.

Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.